2900 Komárom, Kelemen László utca 1.

Rólunk

Hotel Tulipán Komárom

Információ:

Komárom könnyen megközelíthető, az M1-es autópályától csak 7 km. A térség természetes kincse a gyógyvíz és az erre települő fürdő- és gyógykomplexum, mely egész évben várja az üdülni, gyógyulni vágyókat.

A komáromi gyógyfürdő gyógyvize degeneratív és ízületi betegségek, baleseti ortopédiai, idegsebészeti műtétek rehabilitációjára, gyulladásos nőgyógyászati kórképek kezelésére szolgál.

A fürdő területén összesen 9 db medence található:

  • 2 db 50 méteres szabadtéri medence (úszó és élménymedence) (22-25C) és (25-28C)
  • 1db 33 méteres fedett uszoda, (25-28C)
  • 1db fedett tanmedence, (30-33C)
  • 1db fedett gyógymedence, (35-38C)
  • 1db fedett jacuzzi (33-35C)
  • 2db szabadtéri gyógymedence, (36-38C) és (33-35C)
  • 1db szabadtéri gyermekmedence (27-30C)

A város nevezetessége az Európában egyedülálló erődrendszer, melynek tagjai: Csillag-erőd, Igmándi-erőd, Monostori-erőd, mely építészetileg és gigantikus mérete miatt is egyedülálló. További látnivalók: Római Katolikus Templom (Szőny), az egykori Gyürki-kastély (ma kórház), Tengerhajózási Múzeum, Klapka György Múzeum Látnivalók a szlovákiai Komáromban: Öregvár, Európa Udvar, Klapka tér 20 km-en belüli látványosság: Tata: Öreg-tó, Angolkert, Angol-vár 30 km-en belüli látványosság: Tata: Agostyáni Arborétum Tatabánya: Turul emlékmű, Szelim-barlang

Szállodánkról:

Megálmodása óta a Tulipán Hotelben mindig a minőséget és vendégeink elégedettségét tartottuk szem előtt. Az elmúlt 10 év a folyamatos megújulás és fejlődés jegyében zajlott, azzal a céllal, hogy vendégeink elégedettségét garantáljuk.

A város központjában, egy csendes mellékutcában található kényelmes, családias szállodánk. Mindez nagyon jó kiindulópontja egy kellemes kirándulásnak akár a Monostori- erődbe, akár a szlovákiai Komáromba.

A Komáromi Gyógyfürdő megközelítőleg 10 percnyi távolságra van gyalogosan. A zárt, kamerával megfigyelt ingyenes parkolónk által kedves vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket, kerékpárjaikat.

Közeli partneréttermeink közreműködésével a félpanziós ellátás is megoldható. A mozgást kedvelőket a közelben számtalan sportlehetőség is várja.

Ha nyugodt környezetben kíván kikapcsolódni, regenerálódni, gyógyulni és erőt gyűjteni a hétköznapokhoz nálunk jó helyen jár!

edgedoll.com